Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı ne kadar olabilir. Sosyal platformda Galaxy S5 dedikoduları son hızla devam ediyor.

Samsung galaxy S5 şubat ayı sonunda tanıtacak.Akıllı telefon tutkunları sabırsızlıkla Galaxy S5'in tanıtımını bekliyor. Akıllı telefon kullanıcıları galaxy s5'e kilitlenmiş durumda. Ama internette sızan bilgilere göre özellikler aşağıda yazıyor. Kamera özelliği çok iyi gözüküyor fakat çekirdek sayısı 8 bekleniyordu. Sızan bilgilerde 4 olduğu gözüküyor.
24 şubat 2014 günü yapılacak tanıtım ile galaxy s5 resmi olarak duyurulacak. Fakat teknoloji dünyası Galaxy S5 'in özelliikleri ortaya çıktığını yazıyor. 
Galaxy S5 özellikleri arasında 20 megapiksel kamera olduğu(arka) 2 megapiksel (ön kamera), 2.5 Ghz'lik bir işlemci ve 4 çekirdek bulunduğu yazmaktadır.Ayrıca 3 GB ram ve 3000 mAh 'lık bir batarya bulunduğu söyleniyor.
Ekran boyutuna bakıldığında ise 5.25 İnç'lik süper amoled ekran olduğu belirtiliyor.
Tabi Samsung galaxy s5 özellikleri şu an için sadece dedikodu'dan ibaret olduğu gözüküyor.
Galaxy S5 için sayılı günler kala teknoloji tutkunları telefon özelliklerini ve fiyat konusu sosyal medyada en çok aranan haberler arasında yer alıyor.
Galaxy S5 için şu an 16 megapiksellik bir kamera olacağı dedikodular arasında. Şubat ayı sonunda Galaxy S5 'in tanıtımı yapılacak. Teknoloji severler tamamen bu telefona kilitlenmiş durumda.
Galaxy S5 telefonu içim Türkiye fiyatı tanıtıldıktan sonrada fiyatı belli olmayacak az çok yurt dışı fiyatına göre tahmin edilecektir.
Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı ne kadar olabilir. Sosyal platformda Galaxy S5 dedikoduları son hızla devam ediyor. Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı için galaxy s5 çıkış tarihi hakkında çok fazla tarihler belirtilmektedir. Genellikle Şubat ve mart aylarında tanıtılacağı söylenmektedir. Zaman yaklaştıkça Galaxy s5 için özellikler daha da netleşecek.
Son raporlara göre MWC 2014'te değil, Samsung'un Mart'ta yapacağı tanıtımda ortaya çıkacak olan Galaxy S5'ten yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
CHIP Online'ın haberine göre Galaxy S5'in pil kapasitesi, 2.900mAh olacak (Galaxy S4'ün pil kapasitesi 2.600mAh). Belki de daha önemlisi pil, 2 saatin altında; hatta yaklaşık olarak 1 saat içerisinde tamamen şarj olabilecek.
SAMSUNG GALAXY S5 BÖYLE Mİ OLACAK ? 
Pil kapasitesinin artması, Galaxy S5'te 2K çözünürlüklü ekran kullanılabileceğine dair söylentileri artırsa da, UAProf'te ortaya çıkan SM-G900A model numaralı cihaz, 1080p ekrana sahipti. Ancak bu modelin Galaxy S5'in uygun fiyatlı bir sürümü veya Galaxy S5 Mini olma ihtimali de var.
Galaxy S5'le ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.
Kore kaynaklı son raporlara göre Galaxy S5, şimdiye kadarki söylentilerin aksine Ocak ayında tanıtılmayabilir.
ET News'un "endüstri kaynaklarına" göre Ocak ayında Galaxy S5'in satış değil, üretimi başlayacak. İlk ay boyunca 800 bin ile 1 milyon arası Galaxy S5 üretilmesi bekleniyor. Üretilen Galaxy S5 sayısı, Şubat'ın sonunda 6 milyona ulaşacak.
Tüm bunlara göre Galaxy S5, Mart veya Nisan ayında piyasaya sürülebilir. Galaxy S4'ün Mayıs 2013'te satışa sunulduğunu düşünürsek bu tarih, yine de 1-2 ay erken.
Bir başka iddiaya göreyse Samsung, Galaxy S5'in plastik ve metal çerçeveli iki farklı sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın Samsung Galaxy Round gibi kavisli olup olmayacağı ise merak konusu. Siteye göre 64-bit işlemci ve 3GB RAM ile gelecek Galaxy S5, 4.000mAh kapasiteli bir pile sahip olabilir.
Yine de bu tür sızıntıların yanılma payının olduğunu akılda bulundurmakta fayda var. Kesin bilgiler, Samsung'un resmi tanıtımında ortaya çıkacak.
Akıllı telefon sektöründe markalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Markalar teker teker Amiral Gemisi modellerini piyasaya sürüyor Samsung henüz Galaxy S4 yeni çıkarmasına rağmen çok geçmeden Galaxy S5 dedikoduları çıkmaya başladı. Galaxy s5 özelliklerinden en etkili olacağı ise parmak izi tanıması olacak gibi gözüküyor Bakalım ilerleyen günlerde daha net bir galaxy s5 özelliklerini görebileceğiz.
Galaxy S5 'de S4 'de olduğu gibi 8 çekirdekli bir işlemci ve 16 Megapiksellik bir kamera olacağı söyleniyor.Galaxy S5 özellikleri hakkında çok fazla detay belirtilmedi. Galaxy S5 telefonu 2014 'e girer girmez tanıtımı olacağı dedikoduların arasında. Ama samsung bu kadar çabuk tanıtım yapmayabilir.
Ama Haber3.com olarak Galaxy S5 özelliklerinde en az 3 GB Ram olacak 5.2 inçlik bir ekran boyutu bekliyoruz.
Ocak ayında lanse edilmesi beklenen Samsung Galaxy S5 için, 64bit işlemci, parmak izi okuyucu sensör ve alüminyum tasarımlı olarak geleceği gündeme gelmişti.
Şimdi ise telefonun, suya ve toza karşı dayanıklı olacağı bilgileri geldi.
samsung-galaxy-s5.jpeg
Sony’nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Xperia Z ile başlayan su geçirmez telefon macerasına katılacak olan Samsung, diğer akıllı telefon üreticileri ile benzer stratejiler uygulamayı planlıyor olabilir. Suya ve toza karşı dayanıklı olan tek Galaxy modeli şu an Galaxy S4 Active.
Kore merkezli ET’nin yaptığı habere göre Galaxy S5, suya, çamura ve toza karşı dayanıklı yani IP67 sertifikasına sahip olacak. Yeni amiral gemilerini sunduğu Galaxy S ailesi ile ön plana çıkan Samsung, öte yandan akıllı telefonlar için Galaxy F adlı 2014 serisi başlatacağı gündeme gelmişti.
Samsung Galaxy S5 özellikleri nasıl olabilir? Sizlerin görüşlerinizi bekliyoruz. Samsung galaxy S5 fiyatı ise çok merak ediliyor.Samsung Galaxy S4 'e göre kıyasladığımızda Galaxy S5 fiyatı 'nın 2500 TL 'den açılacağını haber3.com olarak düşünüyoruz.
Haber3.com'da yayınlanan bu haberin tüm hakları Haber3 Yayın Grubu'na aittir. Ancak aktif linklikaynak göstermek suretiyle kullanılabilir. İhlal durumunda Haber3 Yayın Grubu her türlü yasalhakkını saklı tutmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top